ЦАЙС 51 ЕООД – професионални услуги от ключар №1 в София

Живеейки във време, в което сигурността и защитата на личното и фирмено имущество е топ приоритет, става ясна огромната необходимост от иновативен и надежден заключващ хардуер. Използвайки все по-сложни брави и заключващи механизми, нуждата от опитен и коректен ключар става неизбежна, но кой е той и как да го открием?

Цайс 51 ЕООД е компания, насочена изцяло към предлагането на ключарски услуги и висок клас съвременни заключващи продукти. Дейността на фирмата покрива широк спектър от стоки и дейности, сред които: отключване, прекодиране и монтаж на масово използваните днес брави, ключалки и електронни заключващи системи с и без контрол на достъпа.

Цайс 51 ЕООД - ключарски услуги

Цайс 51 ЕООД - изработка на автоключове

Сред многобройните професионални операции, предлагани от компанията ще срещнете и комплексни автоключарски услуги, включващи: изработка на авто-ключове, отключване на блокирани автомобилни врати, прекодиране на ключалки и смяна на имобилайзери.

Фирмата е с над 50 годишен опит в ключарския занаят, съумявайки да спечели доверието на многобройна клиентела през времето на своята практика. Успехът се дължи както на работата с модерни и надеждни брави и заключвания на водещи производители, така и на високия професионализъм, дискретност и отговорност към нуждите на всеки отделен клиент.

За нас

Градове

4

Магазини

5

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

1000+

Abloy

Компанията е сервизен център за заключващите устройства „ABLOY“

Gerda - антивзломни врати и брави

Също така и оторизиран дилър на „GERDA TITAN“

Mauer - locking systems

Предлагаме най-добрите разработки на MAUER, SECUREMME, CISA, MULTILOK

Fiam

Също  FIAM и много други лидери в областта на заключващите системи от ново поколение.

добър ключар

Знаем, че времето е сред оскъдните за съвременния потребител ресурси, ето защо решихме да представим част от своята дейност чрез кратко и приятно за гледане видео. Нашата видео-визитка казва основното, за работата на нашата фирма. Тя е направена с цел да добиете ясна представа за набора от ключарски услуги и продуктите, които предлагаме.

От нас ще получите не просто пълноценна професионална услуга и най-добрите заключващи механизми, предлагани на родния и международните пазари. Ние предлагаме също денонощна професионална помощ, за да ви дадем нужната доза сигурност и спокойствие в сложните и непредвидени ситуации.

Ако времето ви е оскъдно или просто не изпитвате необходимост да се спирате подробно на всяка от многобройните категории в нашия сайт, това кратко видео ще ви помогне да се запознаете в резюме с дейността на веригата ключарски ателиета Цайс – 51.

Нашите професионална работа е съобразена с всички потенциални потребителски нужди, а те включват:

Денонощни ключарски и автоключарски услуги

Проблемите със заключващите устройства и механизми по правило възникват в неподходящ момент, принуждавайки хората да потърсят опитен ключар, готов да се отзове на тяхното повикване по всяко време на денонощието – в празник и делник – 24/7. Няма да допуснем да изпитате отчаяние. Ключалките, включително заключващите електронни разработки последно поколение, са наш ресор, с който се занимаваме денонощно.

Автомобилните ключалки и стартерна система става все по-сложни, което означава, че фината електроника ще ви създава все повече проблеми. Този факт не бива да ви притеснява, защото ключарските ни услуги включват и отстраняване на проблеми с автомобилното заключване и покриват цялата територия на София.

В огромния списък с професионални дейности, предлагани от екипа ни влизат и ремонтите на авто-ключалки, включително на стартера, а не само на вратите. Извършваме и аварийно отключване на всички модели и марки автомобили, работейки бързо, но максимално прецизно и отговорно, без риск за скъпото ви притежание.

Аварийно отключване на входни и автомобилни врати

Никой не е застрахован, че няма да попадне в подобна ситуация, така че не се обвинявайте. Тук сме, за да ви помогнем в бързото и адекватно решаване на проблема, защото неволното заключване на автоматично заключващите се врати е неприятност, с която се сблъскваме постоянно.

Няма да ви принудим да стоите безпомощни под дъжда, да закъснявате за работа и изобщо да губите ценно време. Нашите аварийни ключарски услуги са създадени специално за целта, така че успокойте се. Вече пътуваме към вас, независимо в кой квартал на столицата се намирате.

Монтаж, подмяна и ремонт на системи за контрол на достъп

Системите за контрол на достъп са иновация, създаваща усещане за сигурност и невероятно удобство. Те са обаче и специфична разработка, с която само професионалистите могат да се справят успешно. Именно това е целта на тяхното създаване – да бъдат твърде сложни за крадците, за да ви осигурят спокойствие и комфорт в ежедневието.

Ако всеки домашен майстор е способен да се заеме с повредената механична брава, то с модерните електронни и електромеханични брави можем да се справим единствени ние – професионалистите. На нас можете да разчитате за внедряване, ремонт и смяна на електронни и цифрови устройства за заключване.

Защо да изберете именно нас?

Търсейки спешно ключар в София, със сигурност ще попаднете на много фирми, между които и нашата. В този момент се налага да направите избор, който да бъде максимално отговорен и базиран на доверие към наетия професионалист. Поверявайки ключалките на входните врати на своя дом, бизнес обект или автомобил, вие давате достъп на напълно непознати хора до най-ценните си активи.

Избирайки нашата компания, вие си гарантирате пълно спокойствие, защото знаете, че с вашето доверие няма да бъде злоупотребено. Освен това, ние реагираме бързо, действаме професионално и работим на супер изгодни цени. Фирмата ни ви предлага широк набор от ключарски дейности, което означава, че независимо какъв е вашият проблем в момента, ще можем да го решим мигновено по напълно адекватен на конкретната ситуация начин.

Намирането на надежден и висококвалифициран ключар в София вече е лесно и повече от сигурно, защото нашата дейност покрива цялата територия на столицата. Създадохме ключарско ателие във всеки район и всеки жилищен квартал с идеята да сме възможно най-близо до живущите в съответната зона.

Денонощните ни ключарски услуги ви спестяват тревоги, стрес и всякакво неудобство. Мобилните ни екипи са позиционирани стратегически, така че, независимо от коя част на града ни звъните, нашите опитни специалисти ще бъдат на посочения от вас адрес в рамките на минути. Пристигаме отлично оборудвани, за да можем да изпълним всяка операция по максимално правилен начин

🔑 Защо да изберем Цайс 51 при проблеми със заключването❓

Ние сме една от водещите ключарски фирми в София със собствен сервиз в почти всеки столичен квартал, както и в градовете Пловдив и Перник. Дейността ни покрива всеки аспект на заключването, включително автомобилните заключващи системи. 50 годишният ни опит е причина да ни се доверите напълно, ако държите на професионализма, коректността и бързата реакция по всяко време на денонощието.

🔑 С кои заключващи механизми се справяте успешно❓

Няма заключване, с което професионалните ни екипи да не могат да се справят, независимо дали е много стара разработка или последна дума на заключващата техника. Фирмата ни е оторизиран дилър на антивзломните врати и брави Gerda Titan, както и сервизен център за заключващите устройства ABLOY, MAUER, FIAM и др. Работим и с най-модерните системи, използвани в автомобилното заключване, както и с последните решения при системите за контрол на достъп.

🔑 Какво е работното ви време❓

За да развиваш успешен бизнес в ключарския занаят, е задължително да бъдеш на разположение по всяко време на денонощието. Точно това предлагаме на своите клиенти в София и другите български градове – 24/7 денонощни ключарски и автоключарски услуги. Можете да ни потърсите при всякакви проблеми по всяко време – ние ще се отзовем мигновено на вашето обаждане.